Πλοήγηση


 Δημοσιεύσεις


 Πίσω στο φόρουμ

PASYFIMON   

Ενημερωτικό άρθρο

Admin | Δημοσιευμένα σε Παρ 20 Ιουλ 2018, 14:29

Καλώς ήλθατε στην ενότητα των Δημοσιεύσεων.Η νέα αυτή ενότητα,  δημιουργήθηκε για την προβολή άρθρων , την ανταλλαγή γνώσεων ή πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε. Στο τμήμα Δημοσιεύσεων, δεν πρόκειται να κάνουμε ένα θέμα για να απαντήσουμε ο ένας στον άλλο, αλλά να γράψουμε μαζί, να μοιραστούμε, να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό περιεχόμενο που φέρνει στο κοινό τις γνώσεις όλων: άρθρα, ειδήσεις,κατασκευές-παρουσιάσεις μοντελιστικών θεμάτων , κλπ ... Αυτό το είδος περιεχομένου είναι μια εναλλακτική λύση στα θέματα του φόρουμ και είναι βελτιστοποιημένο για τους χρήστες σε κινητά τηλέφωνα.

Κατασκευές-Παρουσιάσεις 

Χρησιμοποιήστε το e-mail σας.Επισυνάψτε ένα αρχείο Word που θα περιέχει μία περιγραφή της κατασκευή σας χωρισμένο σε 3 παραγράφους. 
α)Μία αναφορά στο μοντέλο που κατασκευάζετε και σε ιστορικά στοιχεία αν υπάρχουν.
(Αν πρόκειται για ιδιοκατασκευές,λίγα λόγια για το έργο σας)
β)Κατασκευή-βελτιώσεις,βάψιμο-παλαίωση-φθορές,τελικό αποτέλεσμα.
γ)Ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο πως θα βοηθήσει στην καλύτερη παρουσία του έργου σας.
Τέλος, μπορείτε να γράψετε τις  εντυπώσεις σας ως προς το αποτέλεσμα της κατασκευής σας και ότι επιθυμείτε εσείς για το κλείσιμο του άρθρου σας.

2ο Βήμα:Επισυνάψτε 10 ή περισσότερες φωτογραφίες σε ανάλυση το λιγότερο 800x600 pixels από το ολοκληρωμένο σας έργο και από διαφορετικές γωνίες λήψης φωτογραφιών.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε γαλάζιο ή μπλέ φόντο.Φωτογραφικό υλικό που  δείχνει τα στάδια κατασκευής, βαψίματος κτλ είναι ευπρόσδεκτο.Φωτογραφίες που δεν έχουν φόντο, θολές ή είναι λιγότερο από 800x600 pixels δεν θα γίνονται αποδεκτές.

3ο Βήμα:Στείλτε  το ολοκληρωμένο άρθρο σας στο e-mail: articles@pasyfimon.com

Η Διαχειριστική ομάδα του pasyfimon.com θα φροντίσει να ανέβει το άρθρο σας στην ενότητα "Άρθρα -Κατασκευές" το συντομότερο και ανάλογα πάντα με τον όγκο των εισερχομένων άρθρων.


Άρθρα-Πηγές 

Μπορείτε να στείλετε το άρθρο σας με ιστορικές στιγμές ,φωτογραφίες, πηγές και διάφορες πληροφορίες που πραγματεύεται το άρθρο σας ,ώστε να μοιραστείτε και να βοηθήσετε με τις γνώσεις σας όχι μόνο τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, αλλά και όποιον επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για μια  κατασκευή μοντελιστικού ενδιαφέροντος ή να την καταγράψει στο προσωπικό του αρχείο για μελλοντική χρήση.


Διάφορα θέματα

Οτιδήποτε αφορά το μοντελιστικό γίγνεσθαι , το παρελθόν το παρών και το μέλλον του μοντελισμού στην Ελλάδα και  όμορφες ιστορίες από τον χώρο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι μοντελιστές.


Λειτουργία των Δημοσιεύσεων

Η ενότητα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα μέλη του pasyfimon.com Μπορείτε να γράψετε το δικό σας άρθρο ή να τροποποιήσετε άρθρα άλλων μελών προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες ή αρχεία φωτογραφιών ώστε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο του άρθρου.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΓΓΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ pasyfimon.com ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Σχετικά με τον συγγραφέα